#

Білоцерківські волейболісти здобули перемогу на міжобласному чемпіонаті (ФОТО)

18.01.2022 11:55
Білоцерківські волейболісти здобули перемогу на міжобласному чемпіонаті (ФОТО)
Фото з місця подій

Із 14 до 16 січня, у Львові проходив чемпіонат із волейболу "Львівське Різдво", де призерами стали білоцерківські спортсмени

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Без Табу".

На відкритому міжобласному Чемпіонаті СДЮСШ ІВС “Спартак” з волейболу “Львівське Різдво” вихованці ДЮСШ "Юність" із Білої Церкви здобули два призових місця. Команда дівчат 2006 року народження посіла перше місце, а команда юнаків 2007 року народження – друге. Кращим гравцем змагань серед дівчат стала Дарія Степура, серед юнаків – Роман Поліщук.

Команда білоцерківців разом із тренером Тетяною Корчагіною у Львові мали можливість послухати колядки та повболівати за улюблені чоловічі  команди Суперліги України у рамах ХХХІ Чемпіонату України.

Перегляд ігор майстрів для юних волейболістів організувала директор ВК "Барком-кажани" Ірина Багрій. У дописі зазначають:

Після  ігор Суперліги діти  мали можливість поспілкуватися із майстрами волейболу, на згадку зробити фото з ними та отримати поради щодо подальшого розвитку. Це дуже мотивує учнів.

Нагадаємо, що спортсмени з Білої Церкви показали блискучі результати на всеукраїнському турнірі з вільної боротьби, який проходив у місті Малин, що на Житомирщині, 14 та 15 січня.



Читати "Моя Київщина" у Telegram