#

Білоцерківський онкодиспансер готується до закриття

06.02.2021 12:20
Білоцерківський онкодиспансер готується до закриття
Білоцерківський онкодиспансер

У зв’язку з оптимізацією онкологічної служби в Київській області, Білоцерківський обласний онкологічний диспансер може припинити свою роботу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Миколи Бабенка у Facebook.

Народний депутат України, голова ПП "Біла Церква Разом" Микола Бабенко надзвичайно стурбований ситуацією стосовно можливого припинення діяльності КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер" у Білій Церкві.

До мене, як народного депутата, звернулися білоцерківці з тривожною новиною: чергова лавина реформувань може знищити онкологічний диспансер, – схвильований нардеп.

Бабенко розповідає, що у Київській обласній раді активно обговорюють питання оптимізації онкологічної служби в області. Таким чином існування КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер" буде припинено шляхом об’єднання з КНП КОР "Київський обласний онкологічний диспансер".

Вважаю таке рішення неприпустимим, враховуючи, що наше місто є "лідером" в Київській області за кількістю онкозахворювань, а Київський регіон – один із перших за показниками захворюваності на рак в Україні.  Я докладу максимум зусиль, щоб КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер" продовжував працювати саме тут, в Білій Церкві та надалі рятував життя людей, – зазначив Микола Бабенко.

Нагадаємо, що 4 лютого до поліції надійшло повідомлення про замінування одного з салонів краси у Білій Церкві на вулиці Леваневського.

Читати "Моя Київщина" у Facebook