#

Білоцерківський онкодиспансер знову хочуть приєднати до обласного

17.11.2021 19:45
Білоцерківський онкодиспансер знову хочуть приєднати до обласного
Фото з мережі інтернет

Білоцерківський онкодиспансер вдруге планують приєднати до Київського обласного онкодиспансеру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Без Табу".

Проєкт рішення вже з'явився на сайті на сайті Київської обласної ради. Вперше про приєднання заговорили на початку 2021 року, коли в.о. генерального директора Київського обласного диспансеру Алла Арешкович написала листа голові Київської обласної ради, закликаючи ліквідувати Білоцерківський онкодиспансер та приєднати його до Київського обласного онкодиспансеру. Тоді це зробити не вдалося.

Керівниця КНП КОР "Білоцерківський онкологічний диспансер" Людмила Репецька зауважила, що такий проєкт рішення був раптовим і несподіваним. Ще влітку з представниками Київської обласної ради вдалося погодити передачу приміщення тубдиспансеру до онкодиспансеру після проведення ремонту. Репецька додала:

Вчора, 16 листопада, мені несподівано зателефонували, сказавши, що відбулося засідання комісій обласної ради по комунальному майну та медичної і прийнято практично одноголосне рішення членами цих депутатських комісій щодо нашої реорганізації. На засідання комісії нас не запрошували і жоден білоцерківський депутат в обласній раді нас не інформував. Відтак є нерозуміння у колективу закладу, в якому вигляді обласна влада вбачає цю реорганізацію. 

В онкодиспансері Білої Церкви працюють 130 людей та майже 7000 хворих перебувають на обліку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram