#

Білоцерківського бізнесмена не пустили у столичний бізнес-центр одіозного Поліщука

09.11.2021 17:05
Білоцерківського бізнесмена не пустили у столичний бізнес-центр одіозного Поліщука
Фото з мережі Інтернет

В одному з найбільших бізнес-центрів Києва стався скандал. Охорона БЦ "Гулівер", який належить скандальному бізнесмену Віктору Поліщуку, заблокувала Костянтина Єфименка, власника білоцерківського підприємства "Трібо" і компаньйона олігарха Василя Хмельницького, не давши тому скористатися ліфтом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олега Гороховського у Facebook.

Мільйонерів Олега Гороховського та Костянтина Єфименка не пустили до ліфту у бізнес-центрі "Гулівер". Охоронці заблокували прохід для своїх резидентів, щоб власниця "Гуліверу" мала можливість вільно спуститися ліфтом. Олег Гроховський написав:

У ліфті вже було сім мешканців бізнес-центру. Приїхав ліфт, двері відчинилися і охоронець бізнес-центру втік, штовхав всіх, хто хотів зайти в ліфт, став біля дверей і попросив скористатися іншим ліфтом, що, до речі, не можливо, оскільки на поверсі був відкритий ліфт. Я позбувся цієї ситуації і хотів зрозуміти, що відбувається. А сталося наступне: через три хвилини господиня бізнес-центру Gulliver підійшла до ліфта, залишивши всіх, хто чекає холодного вигляду, вона сіла у "свій" ліфт і підкатала його.

Щодо "господині", Гроховський мав на увазі дружину Поліщука Лілію Рєзвую - племінницю дружини експрем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Олег Гроховський зателефонував директору бізнес-центру і попросив її керівника вибачитися перед клієнтами, проте вибачень не отримав.

Білоцерківський бізнесмен Костянтин Єфименко прокоментував ситуацію:

Поведінка цієї пані є бичачою у сучасному світі. У світі, де майже не носять костюмів, де є соціальні мережі і бути простим – це і сучасно, і модно. Не круто бути бізнесменом в Україні, нас не люблять, у тому числі через таких як вона.

Нагадаємо, що під Києвом прикордонники презентували мобільний польовий госпіталь для лікування хворих на коронавірус.

Читати "Моя Київщина" у Telegram