#

Біля аеропорту "Бориспіль" ліквідували стихійне сміттєзвалище та оштрафували порушників

27.05.2021 10:10
Біля аеропорту "Бориспіль" ліквідували стихійне сміттєзвалище та оштрафували порушників
Фото з місця події

Працівники КП "ВУКГ" ліквідували стихійне сміттєзвалище вздовж злітної смуги аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "КП "Виробниче управління комунального господарства" м. Бориспіль" у Facebook.

Незважаючи на попередження, деякі громадяни продовжують викидати сміття на прибраній території колишньої "стихійки". Завдяки роботі комунальників виявлено зловмисників, які саме завдавали шкоди екології міста.

На адмінкомісії порушникам були винесені постанови і стягнені штрафи в розмірі 1360 грн. Також на території одного зі старостівських округів затримали юридичну особу, яка здійснювала вилив рідких побутових відходів – для неї штраф склав 1700 грн.

Комунальники й активісти продовжують виявляти людей, які засмічують природу, та за допомогою поліції притягувати їх до відповідальності. Надалі планується встановити на території колишньої "стихійки" відповідні засоби спостереження, щоб оперативно реагувати на незаконне викидання сміття.

Нагадаємо, що у місті Бориспіль на одній із зупинок громадського транспорту трапилась ДТП за участі автобуса Temsa Prestij та пішохода.

Читати "Моя Київщина" у Telegram