#

Біля Березані патрульні лише з другого разу зупинили порушника (ВІДЕО)

13.04.2021 09:00
Біля Березані патрульні лише з другого разу зупинили порушника (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Учора, 12 квітня, бориспільські патрульні зупинили водія, який розігнав своє авто до 192 км/год та проігнорував першу вимогу поліцейського про зупинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Патрульної поліції Київської області у Facebook.

Подія сталась на автодорозі Київ — Харків. На 58 км, що біля села Бзів, екіпаж патрульних здійснював контроль та фіксацію швидкісного режиму, і близько 12 зафіксували порушника – авто Volvo XC90 рухався зі швидкістю 192 км/год, перевищуючи допустиму на 82 км/год.

Поліцейські подали сигнали вимоги про зупинку, але водій їх проігнорував та рушив далі. Тому патрульні переди дані авто порушника на стаціонарний пост і рушили слідом.

Наздогнати водія Volvo вдалося на 77 км траси на стаціонарному посту "Березань".  Там чоловік отримав протоколи та додатково патрульні вилучили у нього посвідчення водія.

Нагадаємо, що 12 квітня поліцейські виявили громадянина, який за зовнішніми ознаками схожий на чоловіка, який перебуває у розшуку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram