#

Біля будівлі КОДА відбудеться урочиста церемоція підняття олімпійського прапора (АНОНС)

02.02.2022 19:30
Біля будівлі КОДА відбудеться урочиста церемоція підняття олімпійського прапора (АНОНС)
Олімпійський прапор

У п'ятницю, 4 лютого, на площі перед Київською обласною державною адміністрацією відбудеться урочиста церемонія "Свято олімпійського прапора"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Управління фізичної культури і спорту Київської ОДА.

Урочисте підняття олімпійського прапора відбудеться на честь зимових XXIV Олімпійських ігор-2022, які стартують саме 4 лютого і триватимуть до 20 лютого у Пекіні. Також, традиційно, після Олімпіади із 4 по 13 березня у столиці Китаю відбудуться ХІІІ зимові Паралімпійські ігри.

У пресслужбу наголошують, що "Свято олімпійського прапора" проводиться з метою розвитку олімпійського руху в Україні, сприяння вихованню почуття патріотизму, гордості за свою державу, формування позитивного відношення до олімпізму та здорового способу життя, вшанування уславлених особистостей спорту.

Участь у заході візьмуть керівництво Київської ОДА, учасники та призери Олімпійських і параолімпійських ігор минулих років, видатні спортсмени Київщини та інші спортивні діячі області.

О 09:00 год почнеться реєстрація учасників та акредитація ЗМІ, а захід розпочнеться о 10:00 год.

Захід відбуватиметься з дотриманням маскового режиму, соціальних дистанцій та всіх протиепідемічних правил.

Нагадаємо, що 2 лютого Кабмін погодив звільнення Василя Володіна з посади керівника Київської ОДА.

Читати "Моя Київщина" у Telegram