#

Біля Іванкова окупанти розстріляли священника ПЦУ

02.03.2022 09:00
Біля Іванкова окупанти розстріляли священника ПЦУ
Максим Козачина

Декілька днів тому російські військові вбили священника Православної Церкви України Максима Козачину, який ніс службу в церкві біля містечка Іванків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Православна Церква України" у Facebook.

Путінські нелюди розстріляли священника в автомобілі на виїзді із села.  Повідомляють, що священника вдалося похоронити:

Тіло священнослужителя кілька днів не могли забрати з місця розстрілу, адже окупанти знищують всіх, хто потрапляє їм на очі. Проте сміливі українці все ж забрали тіло священника і його вже похоронено.

Архієпископ Євстратій Зоря наголосив, що на момент вбивства Максим Козачина був у рясі священнослужителя, але що стало мотивом конфлікту і чи були свідки злочину, йому невідомо.

Капелан Православної Церкви України Максим Козачина із 2000 року служив настоятелем парафії Різдва Пресвятої Богородиці у селі Розважів Іванківського району Київської області.

Нагадаємо, що у Київській області російські терористи розстріляли лікарку "Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії" Марину Калабіну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram