#

Бізнесмен із Київщини різко відреагував на рішення про надання пільгового газу окремим підприємствам

11.01.2022 18:00
Бізнесмен із Київщини різко відреагував на рішення про надання пільгового газу окремим підприємствам
Олександр Мостіпан

Учора, 10 січня, бізнесмен із Київщини Олександр Мостіпан відреагував на новину про те, що маслозавод у Яготині потрапив до списку суб’єктів господарювання, які отримуватимуть пільговий газ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на коментар Олександра Мостіпана у Facebook.

"Моя Київщина" повідомила, що Міністерство аграрної політики та продовольства України оприлюднило список суб'єктів господарювання, які отримуватимуть із обмеженою націнкою 25%. Сюди належать виробники хліба, борошна, молочної продукції, олії, яєць та курятини. До цього списку увійшов маслозавод у Яготині.

На новину про це відреагував один із найвпливовіших та найуспішніших бізнесменів Київської області – Олександр Мостіпан. Вже більше 20-ти років він займається аграрною діяльністю. Олександру Мостіпану належить група компаній "Нива Переяславщини", яка реалізує продукцію ТМ "П’ятачок" у власних магазинах та великих торгових мережах.

Бізнесмен має великий вплив на політичну ситуацію в усіх громадах, де розміщені його активи. Олександр Мостіпан прокоментував наступним чином рішення Міністерства щодо пільгових тарифів на газ:

А для інших виробничників газ по 68 тис грн. Це економіка? Дурість. Хто приймає ці закони не має ні освіти ні розуму. Я людина не зацікавлена. Все отоплюємо соломою. Десять років "тікали" від газу. Не змогли стати енергонезалежними – банкрутуйте. Інші зможуть. За владу соромно.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: