#

Благодійники допоможуть з відбудовою дитсадка в Ірпінській громаді

05.03.2024 09:02
Благодійники допоможуть з відбудовою дитсадка в Ірпінській громаді
Фото з місця подій

Благодійники допоможуть з реконструкцією дитячого садка "Івасик-Телесик" у Козинцях 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис заступника Ірпінського голови Андрія Кравчука..

За відбудову дитсадка взявся благодійний фонд  "Леруа Мерлен Солідарність". Він вже здійснив низку успішних проектів з відбудови будинків.

Представники фонду зустрілися з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним, депутатом Ірпінської міської ради Андрієм Помазаном, заступницею міського голови Юлією Устич та начальником управління освіти та науки Олегом Білорусом.

Леруа Мерлен Солідарність надасть будівельні матеріали для відновлення Козинцівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 "Івасик-Телесик". 

Згідно з домовленостями, всі роботи з ремонту цього освітнього закладу за підтримки фонду мають завершитися до кінця серпня 2024 року.

Варто зазначити, що за ініціативи Фонду відновлення Ірпеня у співпраці з компанією "Ecosoft", Благодійним фондом "Леруа Мерлен Солідарність" та Ірпінською міською радою розпочато реконструкцію багатоповерхових житлових будинків за адресою: вул. 10 Лінія, 1 та 4-А.

Також у співпраці з фондом було відновлено найвищу будівлю міста – 18-поверхівку ЖК "Синергія 2+". 10 млн грн було виділено фондом на реконструкцію будинку. Ця багатоповерхівка – перша, яку відбудував в Ірпені благодійний фонд.

Нагадаємо, що дитсадок в Ірпені отримав від благодійників техніку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook