#

Благодійники забезпечили генератором будинок сімейного типу в Миронівській громаді

05.02.2023 15:00
Благодійники забезпечили генератором будинок сімейного типу в Миронівській громаді
Фото з мережі Інтернет

Команда Благодійного фонду Лариси Ільєнко "Київська Русь" завітала в будинок сімейного типу, що на Миронівщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Благодійний фонд Лариси Ільєнко" у Facebook.

Велика родина Давиденків, яка з 2008 року стала справжнім домом для дітей різного віку, зустріла дуже щиро благодійників. Батьки-вихователі ставляться до дітей із розумінням, любов'ю та повагою до кожного, приділяють увагу всім дітям.

Засновники дому постійно працюють над створенням всіх необхідних умов для дітей у сімейному оточенні та забезпечують хороший фізичний, розумовий, моральний та духовний розвиток вихованців.

Наразі ДБСТ Давиденків продовжує функціонувати на території Миронівської територіальної громади, там виховують шість дітей, позбавлених батьківського піклування, одну дитину з інвалідністю (підгрупа А), двох дітей-сиріт.

У повідомленні йдеться:

Не сидять і без діла Давиденки, разом з діткам організували родинне господарство, мають теплиці, вирощують овочі. Тож і діти матимуть хист до роботи і з дитинства знатимуть як будувати власну справу. У дворі власноруч змайстрували карусель та басейн.

За час створення ДБСТ Давиденків Валентина Володимирівна та Борис Вікторович виховали тринадцять дітей соціально-незахищеної категорії та продовжують виховувати ще дев'ять дітей цієї категорії. 

У зв'язку з військовою агресією рф проти України, у сім'ї з'явилася потреба в генераторі, аби діти могли продовжувати навчатися, а будинок був завжди теплим.

Тож команда Благодійного фонду Лариси Ільєнко, спільно з друзями та партнерами, Міжнародним Благодійним фондом "Час служити" не залишилися осторонь. Давиденки тепер забезпечені теплом та світлом завдяки потужному генератору.

Нагадаємо, що на Миронівщині визначили вартість харчування в закладах освіти з 1 січня 2023 року.


Читати "Моя Київщина" у Facebook