#

БО "ВІДВАЖНИХ" профінансує встановлення сонячної електростанції в Бородянці (ФОТО)

22.04.2024 15:03
БО "ВІДВАЖНИХ" профінансує встановлення  сонячної електростанції в Бородянці (ФОТО)
Фото з місця події

18 квітня у селищі Бородянка було укладено тристоронній меморандум між місцевою селищною радою, Благодійною організацією "ВІДВАЖНИХ" та Всесвітньою вітроенергетичною асоціацією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу БО "ВІДВАЖНИХ".

Меморандум передбачає співпрацю та партнерство у встановленні сонячної електростанції на даху дитсадка "Піноккіо", який був пошкоджений під час бойових дій. В межах співробітництва встановлять сонячну електростанцію потужністю 11 кВт, що забезпечить дитсадок незалежністю від енергетичних мереж. Цей проєкт став можливим завдяки благодійникам, які фінансували відновлення будівлі дитсадка, а також допомогли у благоустрої території, що фінансується за підтримки Литовської Республіки.

Володимир Карплюк, Директор БО "ВІДВАЖНИХ", висловив подяку українській вітроенергетичній асоціації та світовій вітроенергетичній асоціації за цінний довгостроковий партнерський внесок у розвиток соціальної інфраструктури у регіоні. Він підкреслив, що завдяки цій підтримці об'єкти в Бородянці стануть максимально енергонезалежними, забезпечуючи їх стійкість і функціональність.

Нагадаємо, що у Бородянці у приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації збираються розмістити  Українсько-Польський центр протезування.


Читати "Моя Київщина" у Telegram