#

Борчиня з Вишневого привезла додому світову бронзу (ФОТО)

24.12.2021 11:20
Борчиня з Вишневого привезла додому світову бронзу (ФОТО)
Фото з місця подій

Спортсменка з Вишневого Ольга Дріг стала бронзовою призеркою Кубку світу з боротьби на поясах Алиш, який цими днями тривав у киргизькому Бешкеку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Свою світову бронзу Ольга привезла до Управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації, де її вітала команда Управління на чолі з керівником Сергієм Тимофєєвим, заступницею Світланою Назарук та директором Київського обласного молодіжного центру Андрієм Михайловим.

Зазначимо, що спортсменка, яка професійно виступає у дзюдо, стала призеркою серед спортсменів національної збірної команди України. А це говорить про особисту наполегливу роботу спортсменки і якісний вклад її  професійного тренера В’ячеслав Гостара у системні і високі результати багатьох спортсменів-дзюдоїстів та самбістів.

Відзначимо, що Ольга успішно поєднує спорт і роботу в сфері розвитку молоді Київщини, а також наразі отримала свідоцтво Молодіжного працівника за однойменною національною програмою.

Нагадаємо, що в Білій Церкві переможців та призерів спортивних змагань відзначили за особистий внесок у розвиток спорту Білоцерківської міської територіальної громади.



Читати "Моя Київщина" у Telegram