#

"Бориспіль" відкриє термінал "B" для прийому уболівальників "Реал" Мадрид

18.05.2018 16:06
"Бориспіль" відкриє термінал "B" для прийому уболівальників "Реал" Мадрид

В кінці місяця, 27-28 травня, міжнародний аеропорт "Бориспіль" відкриє законсервований термінал "B" для прийому уболівальників "Реала" на час фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті".

«Спеціально для того, щоб розвести уболівальників по різних терміналах, аеропорт "Бориспіль" відкриває термінал "B", який законсервований і в щоденній роботі не використовується. Тобто вболівальники "Реал" Мадрид будуть в терміналі "B", а вболівальники "Ліверпуля" — в терміналі "D"», — розповів він.

Сергій Хижняк, менеджер з транспорту та мобільності під час проведення фінальних матчів чоловічої та жіночої команд фіналів Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 в Києві, розповів, що більшість уболівальників прибудуть до України літаками, а частина автобусами.

За його словами, аеропорт "Бориспіль" готується до того, щоб прийняти близько 20 тис. вболівальників у день матчу Ліги чемпіонів, а це означає, що прибуде до летовища 100 додаткових рейсів.

«Якщо говорити відносними цифрами, то цей день вийде для аеропорту у два рази напруженішим, ніж піковий день минулого року. Тобто аеропорт 26 і 27 травня працюватиме абсолютно на межі своїх можливостей», — зазначив він.

Крім того, додав С.Хижняк, додаткові літаки з уболівальниками будуть розставлятися в аеропорту “Бориспіль” на нестандартних місцях, для цього буде закрита взлітна смуга, закрита одна доріжка для вирулювання, а також буде використаний військовий сектор.

Читати "Моя Київщина" у Telegram