#

Бориспільщина понесла чергову втрату серед військових

10.06.2022 11:03
Бориспільщина понесла чергову втрату серед військових
Фото з мережі Інтернет

Житель села Строкова, що на Бориспільщині, загинув на фронті, захищаючи рідну країну 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

У жорстокому двобої з ворогом за свободу і незалежність України смертю хоробрих загинув у боях за Луганську область Олег Романенко із села Строкова. В одному з боїв 3 червня під час виконання бойового завдання у місті Сєверодонецьк Олег Романенко отримав важке поранення, від якого і загинув.

Без батька залишилися троє дітей, без чоловіка - дружина Оксана. Навіки без улюбленого захисника зосталася Україна.

 У військовому квитку Олега Володимировича написано, що в разі оголошення воєнного стану з’явитися до військкомату, він так і вчинив. Із перших днів на війні разом із родичем, який зараз також поранений, пройшов сувору школу воїнства і хоробрості. Був улюбленцем побратимів, носив псевдо: ЗВІРОЛОВ. І насправді був чудовим мисливцем на рашистського звіра. 

Голова Студениківської громади Марія Лях висловила слова вдячності загиблому воїну:

Немає більшого болю, аніж хоронити своїх найкращих синів, але немає більшої звитяги, аніж покласти своє життя за рідну землю, отчий дім і своїх дітей. Він не віддав заміж доньок, не допоміг сину побудувати дім, ніколи не пригорне батьків,  не принесе квітів дружині, натомість рідне село зустріне Героя квітами. У низькому поклоні усі жителі громади. Ніколи не пробачимо російським катам смертей наших дітей! Вічна пам’ять Герою! Про день та час прощання із Героєм повідомимо додатково.

Нагадаємо, що жителі Бориспільської ТГ на колінах зустріли тіла трьох воїнів, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram