#

Бориспільщина втратила ще одного героя

25.11.2022 08:30
Бориспільщина втратила ще одного героя
Фото загиблого воїна

На Донеччині загинув солдат, водій відділення охорони взводу охорони роти охорони житель Бориспільщини Сергій Хобта

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Відійшов у небуття мужній воїн, відважний захисник, випускник Бориспільського ліцею «Лідер» (раніше – Бориспільської ЗОШ №6), солдат, водій відділення охорони взводу охорони роти охорони Сергій Хобта.

Рідні та друзі згадують Сергія як скромного, людяного, спокійного, чесного, відповідального, добродушного чоловіка з високими моральними цінностями. Сергій здобув дві вищі освіти (педагогічна та економічна), займався важкою атлетикою та полюбляв риболовлю. Всім серцем та душею любив своїх племінників, яких ніколи не обділяв увагою.

Із дитинства він ріс справжнім патріотом. Хоча останні роки жив та працював за кордоном, не міг стояти осторонь подій, які відбувалися в Україні. Відтак був активним учасником Революції Гідності – допомагав виносити поранених.

За місяць до початку повномасштабного вторгнення росії на територію України повернувся із-за кордону. Не роздумуючи, вже у березні став на захист рідної землі.

19 листопада 2022 року внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині життя справжнього патріота обірвалося.

Церемонія прощання відбудеться 24 листопада об 11:00 на території Книшового меморіального паркового комплексу. А опісля – поховання на Рогозівському кладовищі (місто Бориспіль).

Нагадаємо, що патрульні Борисполя допомогли пенсіонерці, яка опинилася у безпорадному стані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook