#

Бориспільська громада попрощалася із загиблим воїном АТО

27.08.2021 18:45
Бориспільська громада попрощалася із загиблим воїном АТО
Фото з місця події

Учора, 26 серпня, рідні, побратими, учителі, друзі, керівництво та мешканці Бориспільської територіальної громади провели в останню путь бориспільця, який захищав територіальну цілісність на сході нашої України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

У дописі зазначається, що 23 липня розпочався обстріл. Унаслідок пострілу снайпера противника, Олександр отримав вогнепальне кульове поранення. Бойові медики надали невідкладну медичну допомогу. Силами медичної роти військової частини його доставили до лікарні. На жаль, врятувати життя захисника України не вдалося.

Олександр Аксьонов загинув поблизу Мар’їнки, Донецької області. Йому було лише 38 років. Удома на нього чекала мама.

Також у повідомленні додається:

Такі втрати — невимовний біль. Сльози на очах побратимів, командир, що просить вибачення в матері за те, що не вберіг її сина. І мати, що обіймає і заспокоює тих, хто став її рідному сину братами. Це — роз’ятрена рана всього українського народу.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 серпня, в Ірпені відзначають День Незалежності України, із нагоди свята на Алеї Героїв АТО вшанували живих і пом’янули загиблих воїнів.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram