#

Бориспільська РДА непогано підзаробила на ремонті лікарні, - активіст (ФОТО, ВІДЕО)

27.07.2020 17:25
Бориспільська РДА непогано підзаробила на ремонті лікарні, - активіст (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з першоджерела

У соціальній мережі Facebook з’явилося відео активіста Володимира Розумовського, у якому чоловік розповідає про махінації з боку Бориспільської адміністрації з метою розкрадання коштів на ремонті місцевої лікарні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Розумовського у Facebook.

За словами автора відео, першочергово оновлення Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування передбачало будівництво нового корпусу закладу, однак згодом невідь-чому замість цього вирішили реконструювати старий. Зауважимо, що цю справу особисто контролює Володимир Зеленський, однак чомусь така кардинальна зміна його не здивувала.

На думку Володимира Розумовського, ці дії місцевої влади можна виправдати бажанням наживи, адже "на реконструкції можна більше заробити, ніж на будівництві корпусу з нуля", - каже чоловік.

Слід зауважити, що окрім такої дивної зміни пріоритетів щодо реконструкції лікарні, тендер на ремонт, вартістю 41 млн грн, із грубими порушеннями закону виграло КП "Благоустрій", яке, як відомо, підпорядковане мерії.

За словами Володимира Розумовського, підприємство "Благоустрій", ймовірно, за вказівками місцевих чиновників, спеціально неякісно виконує ремонт. Окрім цього, Володимир Розумовський вважає, що багато робіт, які передбачені проєктом, не є необхідними.

По проєкту під паркан було необхідно насипати 15 см землі, а насипали чомусь аж 70. Для чого таке роблять, не знаю..., - каже чоловік.

Детальніше про махінації на понад мільйон грн на реконструкції пологового відділення, борг на квіти для клумби та 68 млн заробітку на вентиляції у відео Володимира Розумовського.

Нагадаємо, що на автодорозі Київ – Бориспіль трапилася дорожньо-транспортна пригода з летальним наслідком.






Читати "Моя Київщина" у Telegram