#

Бориспільські патрульні спіймали двох п'яних водіїв

30.01.2023 16:50
Бориспільські патрульні спіймали двох п'яних водіїв
Фото з місця події

Бориспільські патрульні продовжують ловити водіїв, які нахабно порушують ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

29 січня у місті Бориспіль на вулиці Київський Шлях інспектори зупинили транспортний засіб Fiat Doblo за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування у водія патрульні помітили зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. 29-ріний чоловік погодився пройти освідування у закладі охорони здоров’я.

Висновок лікаря підтвердив, що водій перебуває в стані сп'яніння. Результат огляду - 0,49 проміле алкоголю в крові.  На керманича інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременем безпеки) КУпАП. Відсторонили від керування транспортним засобом.

Сьогодні, 30 січня, патрульні на одному з блокпостів зупинили чоловіка, який керував транспортним засобом ВАЗ 21053.

Спілкуючись з 46-річним водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що порушник позбавлений права керування на 10 років за водіння в стані сп’яніння.

Водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння у визначеному законом порядку.

На керманича автомобіля ВАЗ 21053 охоронці порядку склади два протоколи за ч. 3 ст. 130 (Двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинено повторно протягом року) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременем безпеки) КУпАП. Відсторонили від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що 26 січня на 104 км автодороги Київ - Харків бориспільські інспектори помітили автомобіль Mersedes-Benz, який порушував правила дорожнього руху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook