#

Бориспільські патрульні виявили п’ятьох осіб, які мали при собі небезпечні речовини (ФОТО)

07.09.2020 11:40
Бориспільські патрульні виявили п’ятьох осіб, які мали при собі небезпечні речовини (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом минулого тижня  бориспільські патрульні виявили п'ять випадків зберігання речовин, які є небезпечними

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Патрульна поліція Борисполя".

Перший випадок трапився у вівторок. Під час патрулювання аеропорту "Бориспіль", за порушення ПДР, поліцейські зупинили автомобіль Renault Logan. Під час спілкування у водія виявили ознаки сп'яніння, а під час поверхневої перевірки — коробку з-під сірників у які знаходився згорток з 16 таблетками білого кольору, зовні схожих на наркотичні.

Наступний випадок трапився у середу. На службовий планшет інспектори отримали виклик щодо підозрілих осіб. Заявник повідомив, що помітив чоловіків, які рвуть ймовірно наркотичні рослини. Прибувши на місце події та обстеживши прилеглу територію патрульні виявили громадянина. На питання охоронців порядку чи має він при собі заборонені речовини, чоловік дістав з правої кишені штанів згорток з подрібненою речовину рослинного походження.

В п'ятницю поліцейським теж надійшов виклик щодо підозрілого громадянина. На місці інспектори виявили чоловіка, поведінка якого була дивною. Згодом охоронці порядку зрозуміли чим була викликана така поведінка — цей громадянин мав при собі три блістери пігулок "Метадон" та контейнер з білою речовиною ймовірно наркотичної дії.

Згодом, на території аеропорту "Бориспіль", поліцейські помітили автомобіль Renaul Logan, водій якого не був пристебнутий пасом безпеки. Інспектори зупинили цей автомобіль та виявили у 43-річного керманича ознаки наркотичного сп'яніння. Під час спілкування водій помітно нервував та підозріло себе поводив. Патрульні провели поверхневу перевірку цьому громадянину та виявили пакет з подрібненою речовиною рослинного походження.

Останній випадок трапився у суботу. На вулиці Героїв Небесної Сотні увагу інспекторів привернув чоловік, який при появі їх появі почав помітно нервувати. Охоронці порядку зупинили цього громадянина та провели поверхневу перевірку, під час якої виявили пакунок в якому знаходилась подрібнена речовина рослинного походження.

В усіх випадках при виявлені вірогідно заборонених речовин на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучала ці речовини та надалі встановить всі деталі щодо їх зберігання.

Нагадаємо, що у селі Вишеньки Бориспільського району працівники поліції знайшли у чоловіка наркотичні речовини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook