#

Бориспільські патрульні врятували від смерті немічну бабусю

15.08.2022 17:30
Бориспільські патрульні врятували від смерті немічну бабусю
Фото з місця подій

Сьогодні, 15 серпня, бориспільські патрульні прийшли на допомогу літній жінці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 1-ї години ночі до поліції звернувся стурбований громадянин. Він повідомив, що з оселі багатоквартирного будинку на вулиці Київський шлях чути крик про допомогу. Також заявник додав, що там перебуває жінка літнього віку, яка проживає сама. Патрульні, які прибули на виклик, почули біля дверей благання бабусі про допомогу, тож одразу вжили заходи, щоб пробратися в приміщення.

У квартирі вони виявили на підлозі 89-річну жінку, яка не могла підвестися. Патрульні надали їй допомогу. Від медичної допомоги жінка відмовилася. Громадянка пояснила, що йшла відчинити вікно, як раптом упала. 

Інспектори дізналися в жінки, що вона має сина. Тож патрульні встановили номер його телефону, зателефонували чоловікові та розповіли, що сталося.

Незабаром на місце пригоди приїхав схвильований син та залишився з матір'ю, щоб упевнитися, що з її самопочуттям все добре.

Нагадаємо, що в Борисполі на вулиці Київський шлях патрульні поліцейські зупинили автомобіль Chevrolet Lacetti, що перебуває у розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook