#

Бориспільські патрульні затримали трьох громадян з наркотиками (ФОТО)

04.08.2023 20:40
Бориспільські патрульні затримали трьох громадян з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця події

На цьому тижні у Борисполі патрульні виявили трьох чоловіків з наркотичними речовинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції Київщини.

Нещодавно на вулиці Широкій у Борисполі інспектори помітили пішохода, який різко змінив напрямок руху, щойно побачив службове авто. Поліцейські зупинили чоловіка, а під час поверхневої перевірки виявили згорток з кристалічною речовиною. Зі слів чоловіка, це — солі.

Ще один випадок трапився на вулиці Київський Шлях міста Бориспіль. Патрульні виявили чоловіка, який помітно занервував, щойно побачив поліцейських. Та в результаті поверхневої перевірки виявили згорток подрібненої речовини рослинного походження. Громадянин пояснив, що це канабіс.

Наступний випадок трапився на вулиці Льва Толстого у Борисполі. Громадянин, що сидів на лавці, помітно занервував, побачивши екіпаж, тож інспектори підійшли до чоловіка. Під час спілкування з патрульними, громадянин пояснив причину підозрілої поведінки — він розповів, що має канабіс. Після цього, чоловік дістав з кишені сорочки пакетик з речовиною рослинного походження.

Оскільки у всіх цих випадках є ознаки кримінального правопорушення, охоронці порядку викликали на місця всіх подій слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що патрульні Київщини відсторонили від керування водія у стані наркотичного сп’яніння.


Читати "Моя Київщина" у Facebook