#

Бориспільські патрульні затримали водія, який удруге за рік сів за кермо "під кайфом"

03.02.2021 15:20
Бориспільські патрульні затримали водія, який удруге за рік сів за кермо "під кайфом"
Фото з місця події

Сьогодні, 3 лютого, на 77 км автодороги Київ-Харків бориспільські патрульні виявили іноземця, який удруге за рік сів за кермо у стані наркотичного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що патрульні зупинили керманича Opel Signum за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм інспектори помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Та від огляду на стан сп'яніння у лікаря-нарколога чоловік відмовився.

Також під час перевірки документів поліцейські встановили, що це не перший випадок керування у стані сп'яніння протягом року – водій вже позбавлений права керування транспортним засобом строком на один рік у грудні 2020 року.

Отже, патрульні склали на водія протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння повторно протягом року) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування водієм без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, що 1 лютого близько 19-ї години вечора патрульні Борисполя знайшли на трасі Київ – Харків жінку, що самотньо йшла.

Читати "Моя Київщина" у Facebook