#

Бориспільські прикордонники повернули додому невизнаного "Героя Росії" (ВІДЕО)

15.12.2021 13:10
Бориспільські прикордонники повернули додому невизнаного "Героя Росії" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У "Борисполі" відмовили в перетині кордону невизнаному "Герою Росії"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Росіянин прибув до столичного аеропорту рейсом з Абу-Дабі. Запевняв, що працював у автосервісі. Мету візиту в Україну назвати не міг, як і надати контакти людей, до яких прямував.

У результаті чоловік зізнався, що за його плечима кілька років служби в ФСБ і ГРУ Росії, працював у "команді Путіна", і чекав на свою заслужену й обіцяну нагороду – медаль "Героя Росії". Однак, його обманули.

Ба більше, на спецагента, за його ж словами, почали здійснювати атаки. Тож він вирішив, що вихід один – просити допомоги в українських спецслужб. А ще чоловік зізнався, що випробовував на собі різні "порошки", які завозили у РФ для тамтешніх спецагентів.

Перевіряти усі "заяви" росіянина прикордонники, звісно, не стали. Для них достатньо було, що той не зміг ані назвати чітку мету приїзду, ані підтвердити її.

Нагадаємо, що 14 грудня у Борисполі патрульні склали адмінматеріали на керманичку, яка сіла за кермо напідпитку та вчинила ДТП.


Читати "Моя Київщина" у Telegram