#

Бориспільську багатопрофільну лікарню поділили між п’ятьма громадами

29.06.2021 11:40
Бориспільську багатопрофільну лікарню поділили між п’ятьма громадами
Фото з мережі Інтернет

У середу, 23 червня, на сесії Бориспільської районної ради вирішили питання виходу райради зі складу засновників  КНП "Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" та КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

Так, медичні заклади на території колишнього Бориспільського району відтепер у підпорядкуванні кількох ОТГ.

ББЛІЛ поділили між громадами відповідно до кількості населення в кожній. Частка Бориспільської громади становить 50%, Вороньківської – 18%, Гірської – 10%, Пристоличної – 16%, Золочівської – 6%.

Раніше за ініціативи Бориспільської районної ради та РДА була проведена робоча зустріч за участі керівників міста та сільських рад, де досягнуто домовленості  про затвердження статуту ББЛІЛ в новій редакції – ОТГ будуть виступати в ролі співзасновників.

Заступник голови райради Іван Недогибченко зауважив:

Дольові відсотки, відповідно до кількості населення на території тієї чи іншої сільської ради (від 10 до 18 %), не дають можливості їм істотно втручатися в управління лікарнею.

Нагадаємо, що Центр протидії корупції зацікавився компанією-підрядником "Автомагістраль-Південь", який зараз виконує ремонтні роботи на ділянці від Києва до Борисполя траси М-03 Київ-Харків–Довжанський.

Читати "Моя Київщина" у Facebook