#

Бородянська громада отримала чотири нових сміттєвози

16.04.2024 20:34
Бородянська громада отримала чотири нових сміттєвози
Фото з місця подій

Бородянська громада отримала чотири нових сміттєвози, що перейдуть у власність КП "Благоустрій-Бородянка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис в.о. Бородянського селищного голови.

11 громад Київської області, включаючи Бородянську, отримали комунальну техніку, також техніку отримали громади Херсонської та Чернігівської області. 

На заході відбулось знайомство з громадами та партнерами. До вітального слова долучились: Христофорос Політіс - заступник Постійного представника UNDP в Україні, міжнародні партнери: Петер Вагнер - директор Служби інструментів зовнішньої політики, Європейський Союз, Ясумаса Ііджіма - радник Посольства Японії в Україні. Своє вступне слово сказала представниця Міністерства відновлення: Анна Юрченко - заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури з питань європейської інтеграції, а також обласні адміністрації: Дмитро Бутрій - заступник голови Херсонської обласної військової адміністрації, Леся Карнаух - заступниця Голови Київської обласної військової адміністрації, Дмитро Синенко - заступник Голови Чернігівської обласної військової адміністрації.

Ці сміттєвози є надзвичайно вагомою підтримкою для Бородянської громади, ця техніка значно поліпшить якість прибирання та вивезення побутових відходів і допоможе зробити нашу громаду чистішою. Найближчим часом за цієюж програмою ми отримаємо 300 баків для сміття, кожен з яких по 1100 л та три подрібнювачі гілля. Щиро дякую міжнародним партнерам за їх підтримку, а також КОВА та Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України, сподіваємось на подальшу співпрацю.

- зазначила в.о. Бородянського селищного голови Ірина Захарченко.

Нагадаємо, що 19 квітня у Ржищеві працюватиме "Мобільна оптика".

Читати "Моя Київщина" у Telegram