#

Боярська громада уклала меморандум із благодійним фондом

26.09.2023 19:20
Боярська громада уклала меморандум із благодійним фондом
Фото з місця події

Сьогодні, 26 вересня, Боярський міський голова Олександр Зарубін та директор БФ "Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького Курії Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької церкви" Андрій Логін підписали Меморандум про співпрацю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Боярської МТГ.

Шпиталь Шептицького – це унікальний медичний заклад Української Греко-Католицької Церкви, заснований у 1903 році митрополитом Андреєм Шептицьким. Він надає також безкоштовні послуги для ВПО, воїнів та їхніх сімей. Цільова аудиторія – це передусім біженці, військові, ВПО, які були вимушені покинути свої домівки. 

29 вересня з 10 год. до 16 год у приміщенні ЦСПР (м. Боярка, вул. Хрещатик, 83) відбудеться перший виїзний прийом мобільної медичної бригади в рамках проєкту "Шпиталь Шептицького".

Бригада у складі 4 лікарів (лікар з медицини невідкладних станів (МНС), психолог, невролог та лікар УЗД) будуть надавати безкоштовні послуги для ВПО, воїнів та членів їх сімей (другого з подружжя та дітей), ветеранів та членів їх сімей (другого з подружжя та дітей), членів сімей загиблих воїнів, тих, у кого зруйноване житло внаслідок бойових дій.

Нагадаємо, що у Боярській громаді розпочалися тренінги у межах проєкту "Як зустріти ветерана".

Читати "Моя Київщина" у Facebook