#

Божевільний бориспільчанин встромив ніж у шию сусідки та втік

21.02.2022 16:20
Божевільний бориспільчанин встромив ніж у шию сусідки та втік
Фото з місця подій

У суботу, 19 лютого, бориспільські патрульні затримали та передали слідчим громадянина, який наніс тілесні ушкодження сусідці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Зазначимо, що близько 17-ї години на лінію "102" зателефонувала стурбована жінка. Вона повідомила, що її маму поранили ножем у шию.

На місці виклику інспектори виявили потерпілу жінку. Вона повідомила, що у вхідні двері її будинку хтось постукав. Відчинивши двері, жінка побачила сусіда та відчула удар ножем у шию. Після цього чоловік утік.

Патрульні отримали детальний опис зовнішнього вигляду ймовірного правопорушника та вирушили на огляд прилеглої території. Згодом поліцейські виявили 41-річного чоловіка, схожого за орієнтуванням, поблизу місця його проживання.

На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи. Постраждалу жінку шпиталізували.

Нагадаємо, що прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" не пропустили на рейс до Франції 5-х громадян РФ з фальшивими документами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram