#

Браконьєри не зупиняються: за два тижні на Київщині патрульні вилучили у зловмисників 229 кг риби

20.10.2022 18:10
Браконьєри не зупиняються: за два тижні на Київщині патрульні вилучили у зловмисників 229 кг риби
Фото з місця події

У період із 1 по 16 жовтня поточного року в Київській області рибоохоронний патруль задокументував 28 порушень природоохоронного законодавства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський рибоохоронний патруль" у Facebook.

Патрульними було вилучено 24 од. заборонених знарядь лову (з них сіток – 1 250 метрів) та 229 кг незаконної риби. Загальна сума завданих збитків відповідно до такс становить 811 927 грн. Також накладено штрафів на 1054 грн.

Події сталися на водосховищах Київське, Канівське, річках Тетерів, Ірпінь, Рось, Роська, Гнила Оржиця та ставі притоки р. Молочна.

При перевірці ринків на предмет законності продажу водних біоресурсів виявлені порушення у Солом’янському районі м. Києва, м. Яготин та с. Катюжанка Вишгородського району Київської області.

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства:

Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» за номером: (099) 341-73-18.

Нагадаємо, що 5 жовтня біля села Демидів Вишгородського району на річці Ірпінь працівники рибоохоронного патруля зафіксували грубе порушення правил рибальства.

Читати "Моя Київщина" у Facebook