#

Броварчанин отримає великий тюремний строк за виготовлення сурогату

08.05.2018 11:21
Броварчанин отримає великий тюремний строк за виготовлення сурогату
Сьогодні, 8 травня, у прокуратурі Київської області повідомили про скерування до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який в орендованому гаражі обладнав підпільний цех по масовому виготовленню сурогатного алкоголя з недоброякісної сировини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що 33-річний чоловік, у серпні минулого року, арендував гараже приміщення у столиці та обладнав його під підпільний цех з масового виготовлення алкоголя.

У подальшому, зловмисник, порушуючи чинне законодавство, виготовляв горілку, змішуючи етиловий спирт з водою.

Під час проведення санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні правоохоронними органами виявлено та вилучено майже 300 бег-ін боксів з рідиною, що мала різкий запах спирту, каністри, пластикові бочки, насос.

Згідно висновку судово-медичної експертизи вміст метилового спирту у вилученій продукції підвищений, що становить загрозу для життя та здоров’я людини.

Броварською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно зловмисника за ч. ч. 2,3 ст. 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, шляхом відкриття підпільного цеху та з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких алкогольних товарів та незаконне виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей) КК України.

Обвинуваченому загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: