#

Броварчанин виборов срібло на Юнацьких Олімпійських іграх (ФОТО)

18.10.2018 09:04
Броварчанин виборов срібло на Юнацьких Олімпійських іграх (ФОТО)

Днями в аргентинському Буенос-Айресі, Тарас Бандарчук виборов срібло на Юнацьких Олімпійських іграх

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

У ваговій категорії до 60 кг титул віце-чемпіона ЮОІ здобув 18-річний броварчанин Тарас Бондарчук. На шляху до медалі з рахунком 5:0 суперник по півфіналу Марван Мамдух Мохамед Мадболі з Єгипету був майстерно декласований Тарасом. Але у фіналі Бондарчук поступився Атічаю Поемсапу з Таїланду – 0:5.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Не будемо приховувати, боксерська спільнота Київщини, враховуючи досягнення і талант Тараса, чекала золота. Останнім головним здобутком лідера збірної України є срібло молодіжного чемпіонату Європи цьогоріч в Італії, що, зокрема, і вплинуло на олімпійську ліцензію.

В інтерв'ю новоспечений віце-чемпіон ЮОІ-2018 пообіцяв не зупинятися на досягнутому: "Не знаю, чому не вийшло… намагався зробити все можливе. Будемо дивитися бій та виправляти помилки, і думаю, в подальшому буде краще. Срібло Юнацької Олімпіади – теж добре. Це не золото, але добре. А взагалі Іграми я дуже задоволений. Передаю привіт всій Україні!".  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: