#

Бровари поділилися досвідом соціальних підприємств із чернівецькими колегами

21.12.2021 18:00
Бровари поділилися досвідом соціальних підприємств із чернівецькими колегами
Фото з місця події

Наприкінці минулого тижня до Броварів завітали  представники громадської організації "Чернівецьке об’єднання "Захист" 


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Броварської міської ради. 

Ця організація вже протягом 10 років працює над підвищенням рівня захисту прав людини в Україні та підтримки соціально вразливих верств населення. Зокрема напрямком їх роботи є захист прав людей з інвалідністю.

 

Делегація прибула, щоб ознайомитися з успішними практиками побудови соціальних підприємств. Гості відвідали Броварський центр реабілітації дітей з інвалідністю, кафе "Перспектива 21.3" та центр реабілітації "Прагнення". Радник міського голови Броварів з питань осіб з інвалідністю, доступності, інклюзії та спорту Олена Акопян зазначила:

Ми плідно поспілкувалися з керівниками кожного з закладів, обговорили здобутки та проблемні моменти, які виникають під час роботи, а також намітили майбутні точки співпраці. Я вдячна за співпрацю Олегу Трачуку, Андрію Василенку, Олегу Іваненку. Разом ми показали наш позитивний досвід і, впевнена, що наші гості з Чернівці почули та побачили дуже багато цікавого та корисного в їх діяльності.

Нагадаємо, що 17 – 19 грудня у броварському плавальному басейні "Купававідбувся чемпіонат міста Бровари із плавання "Святий Миколай".

Читати "Моя Київщина" у Facebook