#

Броварські патрульні затримали двох зухвалих хабарників (ФОТО)

03.11.2021 15:30
Броварські патрульні затримали двох зухвалих хабарників (ФОТО)
Фото з місця подій

У Броварах та селі Рожни Броварського району водії намагалися дати хабаря патрульним, за що наразі їм загрожує штраф або позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Зазначимо, що 1 листопада на одній із вулиць міста Бровари патрульні поліції зупинили автомобіль Hyundai Sonata за порушення правил дорожнього руху. Як з’ясувалося, 34-річний чоловік не мав посвідчення водія, адже був позбавлений прав керування автотранспортом.

Також у селі Рожни поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-21013, 28-річний водій керував автівкою з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Під час складання протоколів про адміністративні правопорушення обидва водії, аби уникнути покарання, запропонували співробітникам поліції неправомірну вигоду в розмірі 1000 гривень. Правоохоронці  попереджали чоловіків про неприпустимість таких дій та кримінальну відповідальність, передбачену за таке правопорушення, однак водії поклали кошти до службових автомобілів.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження  за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що майже щодня правоохоронці Броварського районного управління поліції виявляють наркотичні речовини у громадян.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: