#

Броварські перевізники наймають "тітушок" для боротьби з попутками (ФОТО)

23.08.2018 16:18
Броварські перевізники наймають "тітушок" для боротьби з попутками (ФОТО)

21 серпня у Києві поблизу станції метро Лісова молодики спортивної статури кидали каміння у вікна автомобілів, які підбирали попутників до Броварів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "At Brovary".

Соцмережі вибухнули гнівними коментарями та новинами про те, що власники маршрутних таксі усіма методами почали боротися з попутками, в прямому сенсі цього слова. Так на "Лісовій" невідомі молодики почали бити вікна машин, які підвозять людей до Броварів з Києва, кидати арматуру та дряпати покриття.

Майже всі броварчани вважають, що цих людей найняли власники маршруток, аби "відлякати" пасажирів від попуток. Зрозуміло, що після такого страшно навіть проходити повз якихось автомобілей. Зазначали також і те, що поліція на все це так і не відреагувала й, хоча водії попуток дзвонили до правоохоронних органів, ніхто так і не з'явився аби допомогти.

В коментарях багато хто висловлював свою думку про те, що аби маршрутки відремонтували та зробили нормальними – то не було б і питань про те іти на попутку чи сісти в автобус. А тепер багато хто пропонує зробити "бойкот" маршруткам та взагалі пересісти на автомобілі, попутки та, хоча б, велосипеди.

Була і версія з "іншої сторони", коли навпаки скаржилися на попутки, які "ловлять" людей прямо по дорозі або в недозволених місцях, через що по дорозі до "Лісової" з'являються великі затори. Ось нерви у водіїв і не витримують.

Повідомлень про постраждалих поки що немає, але потрібно бути максимально обережними, адже ніхто не знає, що може статися наступного разу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: