#

Броварські поліцейські проводять профілактичну роботу з підлітками (ФОТО)

14.09.2021 09:29
Броварські поліцейські проводять профілактичну роботу з підлітками (ФОТО)
Фото з місця подій

Ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції з працівниками служби у справах дітей міської ради, освітянами, місцевими депутатами провели спільні рейди-перевірки зайнятості неповнолітніх у вечірній та нічний час

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

У ході рейду зверталася увага на час перебування неповнолітніх на вулицях у вечірній час без супроводу батьків, на виявлення фактів незаконного продажу, розпивання спиртних напоїв підлітками та куріння у громадських місцях.

За результатами перевірки працівники поліції на порушників склали адміністративні протоколи за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), за ст. 180 КУпАП (Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) та за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також з дітьми, молоддю та дорослими проводилися профілактичні бесіди щодо дотримання правопорядку, шкідливості вживання алкогольних напоїв, наркотиків та паління.

Поліцейські закликають батьків:

Шановні батьки! Приділяйте дітям більше уваги, говоріть з ними, цікавтесь їхнім життям, стосунками в школі, вподобаннями, будьте уважними до їхньої поведінки. Памятайте, діти вчаться, наслідуючи поведінку дорослих. Ваша поведінка – приклад для наслідування.

Нагадаємо, що виконком Броварської громади схвалив інвестиційну програму КП "Броваритепловодоенергія" на 2022 рік, згідно з якою на території Броварської громади замінять аварійні теплові мережі загальною протяжністю 300 метрів.



Читати "Моя Київщина" у Facebook