#

Броварські волонтери продовжують збирати допомогу військовим: новий виклик – літнє взуття

18.05.2022 11:01
Броварські волонтери продовжують збирати допомогу військовим: новий виклик – літнє взуття
Ярослав та Тетяна Добрівські збирають допомогу для військових

Волонтери з міста Бровари Ярослав Добрівський та його мама Тетяна Добрівська продовжують опікуватися військовими, які знаходяться на передовій

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", родина з перших днів повномасштабної війни займається збором необхідних речей для військових ЗСУ та тероборони.

Завдяки небайдужим волонтери зібрали необхідну суму для закупівлі понад 30 комплектів розвантажувальних жилетів та тепловізор, що були оперативно доставлені на передову. Окрім того, передано більше 200 кг продовольства: солодощі, ковбаси, тушковане м'ясо тощо. Ярослав Добрівський знову звернувся за допомогою:

Бійці ризикують своїм життям заради того, щоб ми могли продовжувати працювати та підіймали економіку. Війна триває, тому військові потребують підтримки кожного із нас. Мобільність на фронті – це не лише автомобілі, а й зручне взуття. Є запит на купівлю тактичного взуття, але без допомоги громадян нам не впоратися.

Зараз бійці просять волонтерів допомогти із купівлею 10 комплектів літнього взуття, що буде дуже необхідне уже найближчим часом. Необхідна сума – 25 тисяч гривень, проте вже вдалося зібрати 5 тисяч. Родина Добрівських просить усіх, хто має можливість, долучитися до збору коштів.

Номери рахунків:

  • карта Ярослава Добрівського: 4149499134069267 (ПриватБанк), 
  • карта Тетяни Добрівської: 5457082278660399 (ПриватБанк).

Нагадаємо, на території Броварської громади призупинена діяльність Української Православної Церкви (московського патріархату) на період воєнного стану.


Читати "Моя Київщина" у Facebook