#

Броварські "Вовки" планують повернутися до Української хокейної ліги

17.05.2018 13:24
Броварські "Вовки" планують повернутися до Української хокейної ліги

До кінця травня хокейні команди України повинні надіслати заявку на участь у наступному сезоні чемпіонату Української хокейної ліги, де імовірно гратимуть "Вовки" з Броварів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Броварський спортивний портал".

Минулого сезону за чемпіонство боролося шість хокейних дружин: ХК «Донбас», ХК «Кременчук», ХК «Білий Барс», МХК «Динамо», ХК «Галицькі леви», ХК «Вовки». ХК «Вовки» представляли місто Бровари.

Через ряд причин з листопада команда була вимушена перебазуватися до Богуслава, де вони проживали і тренувалися, а домашні матчі проводили у Білій Церкві. Доля команди на майбутнє була невідома, але тепер вже ніби все вирішено. За словами президента ХК «Вовки» (Бровари) Андрія Хапкова команда буде грати наступного сезону.

15 липня планується початок тренувального збору, який пройде на льодовій арені СК «АТЕК» у Києві. На даний час підписано оглядові контракти із рядом гравців, які грали минулого сезону. Це – Микита Гордюшин (Україна), Сергій Микульчик (Білорусь), Михайло Шахов, Демид Лучніков та Олексій Овчинніков (всі Росія), Соломон Шапіро, Руслан Забулонов, Ігор Боронило і Олексій Черемнов.

Тренер команди – Микола Сидоров, вихованець школи легендарного «Сокола», який зумів наприкінці чемпіонату зібрати по-справжньому «бойовий» колектив, добряче «попсував нерви» авторитетам.

На адресу команди прийшов лист із Північної Америки від канадського хокеїста Стівена Джонстона, який має досвід виступів за юніорські та студентські команди Канади. Стівен виявив бажання майбутнього сезону зіграти за броварських «Вовків». Все стане відомо влітку. Місце перебування клубу та домашня арена поки що невідома. Сподіваємося, що «Вовки» гратимуть у Броварах, тішачи вболівальників.

Читати "Моя Київщина" у Facebook