#

Буча обговорила можливості співпраці з угорським містом Ференцварош

11.12.2023 13:00
Буча обговорила можливості співпраці з угорським містом Ференцварош
Фото з місця подій

Нещодавно на запрошення очільниці 9-го району Будапешту - Ференцварош Крістіни Барань з офіційним візитом в Угорщині перебував заступник Бучанського міського голови Дмитро Чейчук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Під час візиту він від імені Бучанського міського голови та жителів громади привітав місто-партнера Бучі - Ференцварош, яке святкувало своє народження. На урочистостях, у своєму вітальному слові, звертаючись до присутніх Дмитро Чейчук подякував муніципалітету за допомогу і підтримку. 

Також під час поїздки було проведено ряд важливих зустрічей у стінах муніципалітету. Зокрема, Дмитро Чейчук разом із заступницею міського голови Ференцварошу Жужанною Дьоме обговорили можливі варіанти подальшої співпраці.  

Дмитро Чейчук поділився:

Ференцварош готовий і надалі плідно співпрацювати з Бучанською громадою. Наші партнери хочуть долучитися до відновлення соціального об’єкту у громаді, який був пошкоджений внаслідок бойових дій. Також, що важливо, вони готові і надалі приймати на оздоровлення наших дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки. Зокрема, і дітей загиблих військовослужбовців.

Нагадаємо, що українські військові навчали бучанських ліцеїстів рятувати життя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram