#

Буча приймала журналістську конференцію "Переломний момент: журналістика й тотальна війна за правду"

11.05.2024 11:16
Буча приймала журналістську конференцію "Переломний момент: журналістика й тотальна війна за правду"
Фото з місця події

У п'ятницю, 10 травня, у Бучі відбулася масштабна журналістська конференція "Переломний момент: журналістика й тотальна війна за правду" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Її організували Media Development Foundation спільно з медіагрупою "Українська правда". Понад 300 представників медіа зібралися у Бучі на щорічну журналістську конференцію, аби обговорити нагальні питання та виклики, з якими стикається український медіапростір в умовах війни. 

На панельних засіданнях спікери аналізували такі гострі теми, як відновлення суспільної довіри до ЗМІ та боротьба з втомою від війни. Окрема увага була приділена розслідуванням воєнних злочинів в Україні та професійній діяльності репортерів на лінії фронту. Конференція стала потужним майданчиком для діалогу, обміну досвідом та вироблення спільних підходів у протидії інформаційним атакам та дезінформації.

Нагадаємо, що у Бучі презентували інноваційний мобільний додаток "Sympto.me", який допоможе знизити навантаження на лікарів та покращить доступність медичної й психологічної допомоги для громадян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram