#

Бучанці доєдналися до проєкту "Соціальні дії молоді та влади" (ФОТО)

29.10.2023 18:00
Бучанці доєдналися до проєкту "Соціальні дії молоді та влади" (ФОТО)
Фото з місця події

Бучанська громада, представлена  заступником міського голови Сергієм Шепетьком та головою Молодіжної ради Любомиром Джановим, взяла участь у проєкті "Соціальні дії молоді та влади"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Бучанської міської ради. 

Під час зустрічі учасники обговорювали проблеми, що назріли: йшлося про соціальну інклюзію та гендерну рівність, методи їх просування у громаді. Розглянули також основні підходи до планування діяльності  з урахуванням підходів GESI. Учасники форуму домовилися впроваджувати практичні пропозиції, рекомендації та ідеї, що обговорювалися у ході зустрічі. 

Проєкт  "Соціальні дії молоді та влади"створено громадською організацією "Центр молодіжної політики" завдяки гранту від програми "Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні" у межах  фінансової підтримки British Embassy Kyiv. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine .

Нагадаємо, що у Бучі планують створити Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, де використовуватимуть інноваційні технології.




Читати "Моя Київщина" у Facebook