#

Бучанська лікарня припинила прийом пацієнтів (ФОТО)

04.05.2020 18:59
Бучанська лікарня припинила прийом пацієнтів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 4 травня, стало відомо, що через захворюваність на коронавірус двох медиків до стаціонару Бучанської лікарні тимчасово не прийматимуть нових пацієнтів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина у Facebook.

Такі заходи необхідні, аби не наражати мешканців регіону на небезпеку та попередити розповсюдження коронавірусу. Відповідне рішення ухвалили на терміновому засіданні місцевої комісії з ТЕП та НС.

Варто сказати, що пацієнтів з Ірпеня та регіону, які потребуватимуть госпіталізації, направлятимуть у Бородянську центральну районну лікарню.

Щиро дякую бородянським медикам, які у цій ситуації підставили нам плече! Хочу наголосити, що ці заходи тимчасові. На разі уже визначено коло контактних осіб, а це близько 60 людей, у яких взято біологічні зразки і надіслано на ПЛР-дослідження, - зазначає Олександр Маркушин.

Результати аналізів будуть готові до кінця цього тижня. Зауважимо, що інфекційне відділення ІЦМЛ, пологовий будинок, а також дитяче відділення продовжують працювати у штатному режимі.

Нагадаємо, що перед судом постане начальник Бучанської виправної колонії за перешкоджання прокурору у виконанні службових обов’язків.


Читати "Моя Київщина" у Facebook