#

Компанія-підрядник завдала збитків Бучанській міській раді при ремонті укриття у дитячому садку

11.01.2024 12:00
Компанія-підрядник завдала збитків Бучанській міській раді при ремонті укриття у дитячому садку
Фото з місця події

Керівниця компанії-підрядника завдала відділу освіти Бучанської міської ради збитків на суму 55 тис. грн, завищуючи вартість прямих витрат на виконання робіт та обсяги використаних матеріалів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури. 

Правопорушниця, користуючись своїм службовим становищем, заволоділа коштами, призначеними для ремонту дошкільного закладу, що постраждав внаслідок активних бойових дій на території Бучанського району.

Між органом місцевого самоврядування та товариством був укладений договір щодо проведення ремонтних робіт. Керівниця компанії-підрядника завищувала вартість прямих витрат виконання робіт та обсяги використаних матеріалів, а також зазначала неправдиві відомості у відповідній документації.

Внаслідок злочинних дій, відділу освіти Бучанської міської ради завдано матеріального збитку на суму 55 тисяч гривень. За даним фактом слідчі повідомили керівниці компанії про підозру.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури  підозру отримав 18-річний хлопець за фактом зґвалтування неповнолітньої.

Читати "Моя Київщина" у Facebook