#

Бучанські велосипедисти вимагали від Федорука припинити рейдерство (ФОТО, ВІДЕО)

20.04.2018 12:06
Бучанські велосипедисти вимагали від Федорука припинити рейдерство (ФОТО, ВІДЕО)

Учора власники та клієнти прокату “100 КОЛІС” вийшли на акцію протесту до Бучанської міської ради з вимогою припинити рейдерське захоплення приміщення велопрокату на території Бучанського парку

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня".

Як відомо, прокат “100 КОЛІС” надавав послуги у Бучанському парку понад 3 роки. Весь цей час вони орендували приміщення у місцевого УЖКГ. У ході зміни балансоутримувача приміщення, яке орендував прокат було відмовлено в продовженні оренди.

За словами власника прокату Марічки Плешко, все виглядає так, що мер Бучі просто хоче віддати розкручене, обладнане місце людям зі свого оточення, а це просто непорядно. “За час роботи “рокату “100 КОЛІС” до нас не було жодних претензій – ми вчасно сплачували оренду і всі необхідні податки в бюджет Бучі, забезпечували порядок і чистоту, пропагували здоровий спосіб життя. Тому для нас таке ставлення з боку Бучанської міської ради і Анатолія Федорука просто незрозуміле. Тим більше, що наш прокат завжди активно долучався до спортивних заходів у Бучі, допомагав у проведенні ролергонок, велосипедних перегонів “Дивогонка”. І це не прості слова, маємо численні подяки у свідчення цього, – повідомила Марічка Плешко.

Детальніше дивіться в сюжеті:

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: