#

Будинки на Київщині відбудовуватимуть за допомогою онлайн-конструктора

27.03.2023 19:30
Будинки на Київщині відбудовуватимуть за допомогою онлайн-конструктора
Конструктор

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури сприятиме використанню під час відбудови житла на Київщині онлайн-конструктора RE:Ukraine Villages

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу міністерства.

Технологія, розроблена архітектурним бюро balbek bureau, спрощує відбудову сільських домівок і робить її доступнішою. Міністр Олексій Кубраков зазначив:

 Такі проєкти як онлайн-конструктор від balbek bureau значно спростить процес відбудови домівок та заощадить кошти постраждалим. Розраховуємо, що такі цифрові рішення в поєднанні з запуском механізму компенсації за пошкоджене та знищене житло допоможуть прискорити процес відновлення та вже цього року повернути сотні тисяч українців додому.

Конструктор пропонує для вибору понад 211 мільйонів унікальних конфігурацій будинків для Київщини. На виході користувач отримує готову інструкцію, яка включатиме ізометрію, плани, креслення, розгортки фасадів і технічний опис.

Дослідження прибудинкових територій, конфігурацій будинків, на основі якого було створено конструктор, здійснювалось під час експедиції 17-ма деокупованими селами Київщини. 

Сам конструктор доступний за наступним посиланням. 

Нагадаємо, що в Бучі розпочали відновлення відділення боротьби самбо та дзюдо ДЮСШ на Києво-Мироцькій.

Читати "Моя Київщина" у Facebook