#

Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці незабаром завершиться

06.12.2021 18:50
Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці незабаром завершиться
Фото з місця події

Наразі ступінь будівельної готовності спортивного об’єкту у Миронівці, що реалізують у рамах програми Президента України "Велике будівництво",  складає 93%

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу КОДА.

Голова Київської ОДА Василь Володін заважив, що у Миронівській громаді проживає понад 27 тисяч людей, а якісна спортивна локація була відсутня. Проте, завдяки програмі "Велике будівництво" миронівці вже незабаром отримають таке місце для занять спортом.

Василь Володін повідомив що у 2021 заплановано завершити усі роботи на об’єкті. Також він додав, що вартість проєкту становить 81,6 млн грн.

У повідомленні зазначають, що на об'єкті вже влаштовано покрівлю, металоконструкції каркасу спортивної зали; влаштовано фасад, вікна та двері, здійснено монтаж системи опалення, монтаж електричних мереж (прокладання трас), водопостачання, каналізації.

Наразі на будівництві виконуються такі роботи: монтаж мереж внутрішнього електропостачання, сантехфаянсу, систем пожежогасіння; оздоблення стель, стін та підлоги, огородження на сходах та їх оздоблення, монтаж систем вентиляції та влаштування ліфтів із пусконалагоджувальними роботами; ведуться роботи із благоустрою.

Нагадаємо, що у бібліотеках Миронівки відкрили літературні виставки до Дня боротьби зі СНІДом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook