#

Будуємо непрохідну оборону: командувач Об’єднаних сил ЗСУ Наєв побував на півдні України

18.08.2022 16:53
Будуємо непрохідну оборону: командувач Об’єднаних сил ЗСУ Наєв побував на півдні України
Сергій Наєв

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку до району виконання завдань одного з підрозділів у Північній операційній зоні, оглянув позиції та обговорив з особовим складом комплекс питань щодо підвищення оборонних спроможностей

"Ознайомившись зі станом справ та отримавши інформацію від солдатів, сержантів, командирів взводів та рот, уже можна корегувати дії своїх підлеглих – від командувачів угрупувань до командирів батальйонів", – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

У першу чергу командувач звернув увагу на облаштування інженерних загороджень, які прикриватимуть підходи до району оборони батальйону.

"Мінування місцевості на підходах до наших оборонних позицій зберігає суттєві спроможності для відсічі наступу. Це дуже корисний бойовий досвід, який ґрунтується на тривалих бойових діях на сході нашої держави. Отримані раніше знання та вміння, ми втілюємо тут під час організації більш стійкої оборони", – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також командувач подякував керівникам органів місцевого самоврядування та керівникам військових адміністрацій областей, які надають дієву допомогу.

Сьогодні найбільша увага приділяється позиціям, які максимально наближені до державного кордону. Підрозділи, які туди висуваються, за досить нетривалий час справно будують оборонні позиції та вживають заходів для підвищення їх стійкості, – наголосив командувач.

За його словами, морально та психологічно наші військовослужбовці готові до виконання завдань за призначенням. Чимало з них мають бойовий досвід, набутий у ході відсічі збройної агресії рф. Але командування угрупування не стоїть на місці, щодня відправляє відповідних фахівців, які проводять заходи безпосередньо в районах виконання завдань.

"Ми зробимо все необхідне, щоб оборона на цьому напрямку була непрохідною для противника, – підсумував командувач Об’єднаних Сил. Разом переможемо!", - зазначив командувач Об’єднаних Сил ЗС України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: