#

Будуємо великі клініки на Київщині, - співвласник "Добробуту" Калашніков

09.06.2021 09:30
Будуємо великі клініки на Київщині, - співвласник "Добробуту" Калашніков
Олег Калашніков

Співвласник медичної мережі "Добробут" Олег Калашніков у інтерв’ю розповів про плани компанії на майбутнє

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Еpravda".

Олег Калашніков зазначив, що ми бачимо можливості для розвитку в Україні. Ризики дуже великі, потрібно багато грошей. Інвестувавши 300 мільйонів доларів, припускали, що відкриємося в усіх обласних центрах "клініками одного дня". У великих містах будуть великі лікарні на 10 тисяч квадратних метрів, 80-90 ліжок.

Нагадаємо, що очільник Київської обласної клінічної лікарні Микола Анкін розповів порталу "Моя Київщина" про реформування системи охорони здоров’я у столичному регіоні.

Наша стратегія передбачає присутність у всіх великих містах. Ми вже почали її потихеньку розвивати. Ідемо поки від Києва до Білої Церкви. Придбали приміщення і хочемо побудувати клініку, - наголосив співвласник "Добробуту".

Також великі проєкти відкриються в Ірпені та Броварах.

Довідково:

Олег Калашніков – співвласник мережі клінік "Добробут" та "Борис", генеральний директор медичної мережі "Добробут".

Медична мережа "Добробут" об'єднує медичні центри та стаціонари для дорослих і дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих з центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію.

У 2019 році "Добробут" купив медичну компанію "Борис". У травні 2020 року "Добробут" приєднала медичну мережу Doctor Sam.

У багатьох компаніях мережі (ТОВ МЦ "Добробут-невідкладна допомога", МЦ "Добробут-поліклініка", МЦ "Добробут-стаціонар", "Дитячий МЦ "Добробут", МЦ "Добробут-дитинство") компанії Satumco Limited належать 99%, а її бенефіціарами є голова Concorde Capital Ігор Мазепа та Олег Калашніков.

З квітня 2019 року акціонером "Добробуту" була інвестиційна компанія Horizon Capital, але в березні вона продала міноритарну частку основним акціонерам. За словами Калашнікова, він володіє найбільшою часткою компанії.

Бізнес-партнером Калашнікова був ексглава президентської адміністрації Борис Ложкін. Раніше вони володіли мережею "Люксоптика", яку у 2019 році продали одному з найбільших світових гравців на ринку лінз, оптичного устаткування та окулярів, французько-італійському холдингу EssilorLuxottica.

Читати "Моя Київщина" у Telegram