#

Чайківські патрульні виявили п'ять машин у розшуку за тиждень

05.07.2022 20:49
Чайківські патрульні виявили п'ять машин у розшуку за тиждень
Фото з місця події

З початку цього тижня патрульні снла Чайки виявили вже п'ять авто у розшуку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Патрульної поліції.

4 липня близько 16-ї години, на 19 км автодороги Київ — Чоп інспектори зупинили авто Hyundai Elantra та виявили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку у зв‘язку з незаконним заволодінням у березні цього року.

Наступний випадок трапився через годину на вулиці Комарова, що у с. Мила Бучанського району. Поліцейські зупинили Hyundai Santa FE, і встановили, що і цей транспортний засіб розшукується у зв‘язку з незаконним заволодінням ще торік.

5 липня поліція перевірила документи водія авто Subaru Legacy та з'ясувала, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку в місті Дніпро, оскільки є майном боржника.

На 19 км автодороги Київ — Чоп патрульні зупинили авто Volkswagen Passat. Ним також незаконно заволоділи. Ще один випадок трапився через годину на 17 км автодороги Київ — Чоп. Виявилося, що зупинений Mercedes-Benz 412 зник з місця скоєння ДТП у місті Київ, а тепер перебуває у розшуку.

Патрульні повідомили ініціаторів розшуку про кожен виявлений транспортний засіб та викликали на місця подій слідчо-оперативну групу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram