#

Чайківські патрульні врятували жінку від переохолодження

08.02.2021 20:00
Чайківські патрульні врятували жінку від переохолодження
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 лютого, завдяки зверненню небайдужої громадянки патрульним батальйону села Чайки вдалося запобігти переохолодженню жінки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На лінію "102" зателефонувала небайдужа мешканка. Вона повідомила, що біля одного з магазинів села Софіївка Борщагівка сидить невідома жінка, яка не рухається, а просто замерзає.

Патрульні, дізнавшись опис жінки, яка, ймовірно, потребує допомоги, відправились перевіряти звернення. Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили жінку, яка не має постійного місця проживання.

Оскільки цієї ночі відбулося різке похолодання і, перебуваючи тривалий час на вулиці, можна отримати переохолодження чи навіть гірші наслідки для життя та здоров’я людини — патрульні доставили жінку до найближчого пункту обігріву.

Нагадаємо, що до поліції із заявою про напад охоронців ринку в селі Софіївська Борщагівка звернувся журналіст одного зі столичних інформагентств.

Читати "Моя Київщина" у Telegram