#

Чайківські патрульні затримали водія з фальшивими правами (ФОТО)

08.07.2020 17:09
Чайківські патрульні затримали водія з фальшивими правами (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 7 липня, на 57 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин поліцейські зупинили 46-річного водія автомобіля "ВАЗ", який порушив швидкісний режим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook. 

Розглядаючи адміністративну справу по факту порушення ПДР, водій надав посвідчення водія, котре викликало сумніви у його дійсності: на бланку не відображалась голограма поверхневої плівки, нечитабельний шрифт синього кольору у верхній частині бланку, відсутній захисний друк. 

Йшлося про те, що була ймовірність підробки посвідчення водія. Тож на місце для встановлення всіх обставин викликали слідчо-оперативну групу.

Відносно порушника поліцейські склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) КУпАП. 

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь норм чинного законодавства та пам’ятайте, що за використання свідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 19 червня на 19 км автодороги Київ – Чоп поліцейські зупинили порушника, який керував мотоциклом BAJAJ V15. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook